Public Class Form1
Private currentTextBox As TextBox
Private Sub TextBox1_GotFocus(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox1.GotFocus
currentTextBox = sender
End Sub
Private Sub TextBox2_GotFocus(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox2.GotFocus
currentTextBox = sender
End Sub
#Region "Number buttons"
Private Sub btnNum0_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnNum0.Click
currentTextBox.Text &= "0"
End Sub
Private Sub btnNum1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnNum1.Click
currentTextBox.Text &= "1"
End Sub
Private Sub btnNum2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnNum2.Click
currentTextBox.Text &= "2"
End Sub
Private Sub btnNum3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnNum3.Click
currentTextBox.Text &= "3"
End Sub
Private Sub btnNum4_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnNum4.Click
currentTextBox.Text &= "4"
End Sub
Private Sub btnNum5_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnNum5.Click
currentTextBox.Text &= "5"
End Sub
Private Sub btnNum6_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnNum6.Click
currentTextBox.Text &= "6"
End Sub
Private Sub btnNum7_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnNum7.Click
currentTextBox.Text &= "7"
End Sub
Private Sub btnNum8_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnNum8.Click
currentTextBox.Text &= "8"
End Sub
Private Sub btnNum9_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnNum9.Click
currentTextBox.Text &= "9"
End Sub
#End Region
End Class