bigboywasim
Member
- Programming Experience
- Beginner
I am having a little trouble and I belive it is in equal button code.
VB.NET:
Option Strict On
Public Class frmCalculator
Dim Var1 As Integer
Dim Var2 As Integer
Private Sub btn0_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn0.Click
txtData.Text = txtData.Text & btn0.Text
End Sub
Private Sub btn1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn1.Click
txtData.Text = txtData.Text & btn1.Text
End Sub
Private Sub btn2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn2.Click
txtData.Text = txtData.Text & btn2.Text
End Sub
Private Sub btn3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn3.Click
txtData.Text = txtData.Text & btn3.Text
End Sub
Private Sub btn4_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn4.Click
txtData.Text = txtData.Text & btn4.Text
End Sub
Private Sub btn5_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn5.Click
txtData.Text = txtData.Text & btn5.Text
End Sub
Private Sub btn6_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn6.Click
txtData.Text = txtData.Text & btn6.Text
End Sub
Private Sub btn7_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn7.Click
txtData.Text = txtData.Text & btn7.Text
End Sub
Private Sub btn8_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn8.Click
txtData.Text = txtData.Text & btn8.Text
End Sub
Private Sub btn9_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn9.Click
txtData.Text = txtData.Text & btn9.Text
End Sub
Private Sub BtnPlus_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles BtnPlus.Click
Var1 = Var1 + CInt(txtData.Text)
txtData.Text = ""
End Sub
Private Sub btnEqual_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnEqual.Click
Var2 = Var1 + CInt(txtData.Text)
txtData.Text = Var2.ToString