PublicClass Form1
PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
EndSub
PrivateSub pushButton1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles pushButton1.Click
'Displays You have clicked the Push Control
Me.messageLabel.Text = "You have clicked the Push Control"
Me.Label1.Text = "0"
Me.Label1.Text = Me.Label1.Text + 1
EndSub
PrivateSub yesradiobutton_CheckedChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles yesradiobutton.CheckedChanged
' Diplays you have clicked the Yes Control
Me.messageLabel.Text = "You have clicked the Yes Control"
Me.Label1.Text = "0"
EndSub
PrivateSub NoRadioButton_CheckedChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles NoRadioButton.CheckedChanged
'Displays You have clicked the No Control
Me.messageLabel.Text = "You have clicked the No Control"
Me.Label1.Text = "0"
EndSub
PrivateSub crazyCheckBox_CheckedChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles crazyCheckBox.CheckedChanged
'Displays crazy control
Me.messageLabel.Text = "You have clicked the Crazy Control"
Me.Label1.Text = "0"
EndSub
PrivateSub ExitLabel_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ExitLabel.Click
'Displays exit control
Me.messageLabel.Text = "You have clicked the Exit Control"
Me.Label1.Text = "0"
EndSub
PrivateSub clearButton_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles clearButton.Click
'Clear text box
Me.messageLabel.Text = ""
EndSub
EndClass
Private Sub pushButton1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles PushButton1.Click
Static Pushes As Integer = 0 'Static variables are only accessible inside the sub
Pushes += 1
Display("Push Control", Pushes)
End Sub
Private Sub YesRadioButton_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles YesRadioButton.Click
Static Yes As Integer = 0
Yes += 1
Display("Yes Radio Control", Yes)
End Sub
Private Sub NoRadioButton_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles NoRadioButton.Click
Static No As Integer = 0
No += 1
Display("No Radio Control", No)
End Sub
Private Sub crazyCheckBox_CheckedChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles CrazyCheckBox.CheckedChanged
Static Crazy As Integer = 0
Crazy += 1
Display("Crazy CheckBox Control", Crazy)
End Sub
Private Sub ExitLabel_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ExitLabel.Click
Static ExitL As Integer = 0
ExitL += 1
Display("Crazy Exit Label", ExitL)
End Sub
Private Sub Display(ByRef Ctlname As String, ByVal Number As Integer)
If Number = 1 Then
Me.MessageLabel.Text = String.Format("You have clicked Once the {0} ", Ctlname, Number)
Else
Me.MessageLabel.Text = String.Format("You have clicked {1} times the {0} ", Ctlname, Number)
End If
End Sub